Utorak 11.10.2016.
08:55
alo.rs, Vestionline

"Kad skinemo Mila, povući ćemo priznanje Kosova"!

facebook.com/Nova Srpska Demokratija
Još samo da dođu na vlast...

Pet dana pred održavanje parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, Mandić poručuje da je uveren da će Milo Đukanović posle više od dve decenije izgubiti vlast u Crnoj Gori.

- Narod u Crnoj Gori se probudio i na nedavnim protestima pokazao je da je jedinstven i da je dogorelo do nokata. U Crnoj Gori imamo situaciju gde je država ne samo pokradena, već je režim učinio sve da uništi osnovne vrednosti na kojima je ovdašnje društvo počivalo, upravo da bi mogao da realizuje svoje kriminalne projekte i istovremeno donese izdajničke odluke kojima je Crnu Goru posvađao sa rođacima i komšijama. Đukanović je za 27 godina vladanja - gospodarenja doveo Crnu Goru i njene građane u takvo stanje da oni, osim zastrašivanja, ucena i dalje pljačke više nemaju šta da izgube.

- Očekujem, odnosno nadam se da će doći do mirne demokratske smene vlasti - prve takve u Crnoj Gori. Razne prljave igre režima su bile vidljive i u ovoj kampanji, mi moramo biti krajnje oprezni i sprečiti ih u nameri da izazovu bilo kakve nemire i destabilizuju izborni proces, u kojem će biti formirana prva demokratski izabrana vlast i najzad biti ukinuta diktatura u Crnoj Gori - zaključuje Mandić, možda i budući premijer Crne Gore.

2024 © - Vesti online