Utorak 11.10.2016.
02:30
mmenshealth.rs

Kako da je nagovorite na trojku

Twitter/ayavanser
Učinite vaš seksualni život uzbudljvijim

- Seks sa trećom osobom može da bude nezgodan zato što unosi potencijalni destabilizujući momenat u vezu. 

Stoga, kada s njom razgovarate o ovoj ideji, preporučujem vam da se fokusirate na kreiranje nove fantazije s njom i na njene potrebe i zadovoljstvo. Ipak, budite svesni da vam ni ovo neće pomoći da ne osećate grižu savesti što imate seks sa drugom ženom- predlaže dr. Majkl Eron, psihoterapeut i seks ekspert

- Kako biste izbegli ljubomoru, recite joj da trojka može da bude neverovatno seksi i za nju, a ne samo za vas. Međutim, kako biste izbegli opasnost da se upustite u trojku s nekim koga ona zna ili da sebi stvorite problem zbog toga, postavite sebi sledeća pitanja. Da li je poredite s njenim drugaricama? Da li žudite za nekom drugom devojkom? - smatra dr Tami Nelson, psihoterapeut, seks terapeut.

- Pustite svoju devojku da izabere devojku s kojom ćete imate odnos. Isto tako, postavite nekoliko pravila o ljubljenju, oralnom seksu i samom seksualnom odnosu pre nego što dođe do toga. Može se dogoditi da nakon ovog razgovora, shvatite da ste toliko uzbudeni da vam trojka više i ne treba - dodaje Nelson.

- Nikada nisam imala trojku, ali pretpostavljam da bih volela da budem svesna posledica, kao i druga žena, jer može da se dogodi da kondom pukne i ona zatrudni. Pre nego što iznesete svoju ideju devojci, možda je bolje da pogledate neki film, u kojem trojka krene naopako, pa tek onda joj izložite svoje želje i pitajte je da li bi želela da se upustite u trojku - savetuje Džena Fridman, pisac i stendap komičar.

2024 © - Vesti online