Ponedeljak 10.10.2016.
11:48
Tanjug

"Tadić je majstor"

Reuters
Dušan Tadić u duelu sa Austrijom

Napadač Aleksandar Mitrović je rekao da mu mnogo znače dva gola, ali da je najbitnije da je nacionalni tim oktobarske duele završio sa maksimalnih šest bodova i došao na prvo mesto u kvalifikacionoj grupi.

- Veoma teška utakmica je iza nas. Mogli smo da damo još koji gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Golovi koje sam dao mi mnogo znače za samopouzdanje, a bilo je lakše pored Tadića. On je majstor, neverovatno je kako pronalazi igrače, svaka mu čast. Naravno, najbitnije je da je ekipa igrala dobro, a bilo je i oscilacija. Ima stvari koje treba da popravimo, ali ispunili smo sve što je selektor tražio od nas - rekao je Mitrović.

Njegov saigrač Luka Milivojević je rekao da ekipa ne sme da upadne u euforiju zbog prvog mesta.

- Osvojili smo važna tri boda za samopouzdanje i za prvo mesto u grupi. Ne treba da budemo mnogo euforični. Uspeli smo na želju i htenje da pobedimo, ali imamo još mnogo da radimo. Neće biti lako do kraja kvalifikacija - istakao je Milivojević.

Antonio Rukavina je naglasio značaj osvajanja tri boda protiv direktnog konkurenta.

- Posebno motivisani smo bili kada smo čuli da je Vels kiksnuo protiv Gruzije. Ne bi trebalo da padamo u euforiju, ima još mnogo da se igra, a moramo i da popravimo igru u odbrani - zaključio je Rukavina.

Izabranici Slavoljuba Muslina narednu utakmicu igraju protiv Velsa u Kardifu 12. novembra.

2024 © - Vesti online