Nedelja 09.10.2016.
21:02
Vestionline, Tanjug

Radonjić: Zaokružili smo na pravi način početni ciklus

N. Đurović
Gde se stalo prošle, nastavljeno je ove sezone

- Želja nam je bila da otvorimo dobro sezonu, u tome smo uspeli i večeras smo na pravi način zaokružili ovaj početni ciklus. Dobra odbrana, dobar protok lopte i dobar šut. Čeka nas Evroliga i utakmica sa Darušafakom na čelu sa trenerom Dejvidom Blatom. Pokušaćemo da se što kvalitetnije spremimo - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je dodao da ih svakako očekuje veliki broj utakmica, uz Evroligu i ABA, pa je moguće da se odrazi kroz rezultate na Jadranu i da su zato pobede na startu bitne. Radonjić se zahvalio navijačima na podršci i dodao da očekuje "pravi" Pionir u četvrtak uveče.

- Zadovoljan sam radom i ambijentom od početka i nadam se da ćemo izvući maksimum - istakao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li se može očekivati pojačanje do četvrtka i meča sa Darušafakom u Evroligi, kratko je poručio: "Ne očekuje se".

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je Zvezdina pobeda zaslužena.

- Mi još uvek nismo ozbiljna ekipa. Dugačak je put od talentovanog do dobrog igrača, a mi smo trenutni skup talenata. Način na koji smo igrali je zabrinjavajući i sa ovakvom igrom ne možemo da pobedimo ni ekipe našeg kvaliteta, a kamoli jače od nas - ocenio je on.

Milojević je takođe rekao da ga ne zabrinjava malo slaboija forma Radeta Zagorca.

- Ne sumnjam u kvalitete Zagorca i da će biti sve bolji. Samo radom će se vratiti u prošlosezonsku formu. Izgubiti od Budućnosti i Zvezde nije strašno, ali igra u odbrani mora da se promeni - zaključio je Milojević.

2024 © - Vesti online