Nedelja 09.10.2016.
18:37
Vestionline

Zvezda gazi, stradala i Mega

aba-liga.com
Odbrana Zvezde funkcioniše kao sat

Razliku u kvalitetu crveno-beli su dokazali već u prvih 10 minuta kada su postigli čak 32 poena i stvorivši prednost od čak +18. Razlika je rasla sve do sredine trećeg perioda kada je tim Dejana Radonjića imao i 31 poen viška (71:40), nakon čega je “ubacio u ler” i mirno priveo meč kraju.

Kao i u prethodna tri duela sve je odlično funkcionisalo u igri Crvene zvezde. Odbrana radi kao sat, a u napadu je uz veliki broj asistiranih koševa bio i veliki procenat šuta za dva i tri poena, dok je jedina boljka bio šut sa linije za slobodna bacanja.

Sa druge strane treći uzastopni poraz može da zabrine trenera Mege Dejana Milojevića pošto već u narednom kolu tim iz Sremske Mitrovice dočekuje još jednog favorita za titulu, ekipu Cedevite. Sa druge strane Crvena zvezda ide u goste Krki u Novo Mesto.

Pre tog duela šampiona regionalne lige i prvaka Srbije već u četvrtak očekuje duel sa Darušafakom u 1. kolu novog izdanja Evrolige.

U večerašnjem duelu napadački bolji od ostalih bili su Luka Mitrović sa 18 i Nemanja Dangubić sa 16 poena, a dvocifren učinak imali su još i Simonović (11), Lazić (10) i Jović (10). U ekipi Mege samo je Marko Tejić odskočio u napadu sa 19 poena.

2024 © - Vesti online