Nedelja 09.10.2016.
15:54
Tanjug

Socijalisti i naprednjaci ponovo u klinču: Dačić je poslednji koji će se pitati!

Tanjug
Iznervirali je koalicioni partneri: Zorana Mihajlović

- Bojim se da se predsednik SPS Ivica Dačić ponovo meša u tuđe stvari i da se bavi tuđim poslom. Dačić je poslednji čovek na svetu od kog će zavisiti ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije - objavila je Mihajlović na svom Fejsuk profilu.

Ona je ovo objavila povodom Dačićeve izjave da socijalisti ne bi podržali Mihajlovićku za predsednika Srbije ako bi je kandidovao SNS.

- Kao što SNS nije birao ni Branka Ružića i Predraga Markovića, koji su toliko puta do sada napadali mene i moje prijatelje iz SNS, kao što nismo SNS i ja krivi što ljudi odlaze od Dačića, tako Dačić neće određivati koga će SNS da predloži na izborima za predsednika Srbije - poručila je Mihajlović i dodala da će to učiniti isključivo Aleksandar Vučić i najviše rukovodstvo SNS.

Ona je napisala i da očekuje od svih koalicionih partnera u Vladi Srbije, pa i od Dačića, da podrže kandidata SNS koga odredi premijer Vučić.

- Bilo bi krajnje neprincipijelno da stranke koje sede u Vladi koju vodi premijer Vučić budu protiv kandidata koga je predložio predsednik Vlade u kojoj sede - zaključila je Mihajlović.

2024 © - Vesti online