Ponedeljak 14.06.2010.
10:30
Press

Htela sam seks sa Nemanjom na ''Farmi''

- Šta god da odluče Saša Popović i Žika Jakšić, poštovaću tu odluku jer radim za njihovu kuću. Mene je narod izabrao da budem ’’zvezda Granda’’, a ne Saša! Ako je narod izabrao da Nemanja i ja budemo izbačeni, neka bude tako. Poraz ne podnosim loše i, ako se to desi, hodaću uzdignute glave. Saša je pametniji od mene, bolje se razume u posao kojim se bavim i to što odluči biće najbolje i za mene i za njih.


Zašto si na ''Farmi'' toliko psovala?


- Dozvolila sam da loše stvari prevagnu, a imam veoma lepe, pozitivne strane koje nisu došle do izražaja. Bilo je mnogo burnih reakcija i ja se izvinjavam za svaku ružnu reč. Mislim da ne postoji čovek na Balkanu koji ne psuje. Žao mi je što sam se svima za stolom naje*ala mile majke i to je nešto što više ne mogu da izgovorim. Bila sam besna, povređena i to sam rekla u afektu.

Spekulisalo se da ste na „Farmi" Nemanja i ti imali seks.


- Poželela sam hiljadu puta, ali nisam pala u iskušenje da to uradim. Nije nam bilo lako tri meseca bez odnosa. Nisam htela da ga upražnjavamo na ’’Farmi’’ i mislim da smo tu pokazali koliko poštujemo stariju populaciju i svoje porodice. Da smo ušli odvojeno, mnogo bolje bismo prošli. Ja bih pobedila! (smeh)


Zašto si se zaklela u brata da se nisi poljubila sa Vladom, a nekoliko večeri pre toga, na njegovu konstataciju da su sve njegove bivše ’’dobre ribe’’, rekla si: ’’Hvala".


- Poslednji put kažem - nikada ništa nije bilo između nas dvoje! A on neka živi u svetu u kom god želi, to me ne interesuje. Nismo se poljubili! Ljudi koji su navodno videli naš poljubac ne znam u šta su gledali. Uvek ima onih koji te mrze i spremni su svašta da izmisle.

Mnoge organizacije za zaštitu prava žena smatraju da te Nemanja svojom ljubomorom psihički zlostavlja. Zašto to trpiš?


- Niko od vas ga ne razume, niti će ga razumeti. Ali, ja ga razumem i to mi je dovoljno. Nemanja je ljubomoran isto koliko i ja, odnosno kao svaki normalan čovek. Ljubomora je dokaz ljubavi, a ja sam se na „Farmi" uverila da me on voli najviše na svetu. Tamo su sva osećanja pojačana, a on se suzdržavao čak i da se poljubimo, zbog čega sam se ljutila.


Bivša Nemanjina devojka Dragana u nekoliko navrata je rekla da je lepša i pametnija od tebe. Kakvo mišljenje imaš o njoj?


- Da li je neko lep ili pametan meni nije bitno, ali znam da sam bolji čovek od nje! Mogu da pričaju šta hoće i da me gađaju lubenicama i jajima, ali ja sam kao osoba bolja od Dragane. Ona je jednom prilikom rekla Nemanji: „Reci svojoj devojci da mi se skine s vrata", a nije svesna da bih joj u oči rekla da sam joj stvarno bila za vratom.
 

Da li je moguće da Nemanja i Dragana ponovo budu zajedno?


- Nikad se ne zna! Ja sam savremena devojka koja realno gleda na svet. Živim u surovom svetu i kada bi se slučajno desilo da ponovo budu zajedno, ja bih im pružila ruku. Sve što ima između nje i Nemanje, što je bilo ili će biti, je njihova stvar. Ja sa njom nemam problem i ne osećam se krivom ni za šta.

2024 © - Vesti online