Ponedeljak 14.06.2010.
05:55
Alo

Perazićka ''dala korpu'' dečku

Slobodna da opet zavodi: Marina Perazić

Nekoliko dana posle toga su se pomirili, ali sudeći po njenom statusu i komentarima koje je postavila na svoju „fejsbuk“ stranu, čini se da je ovog puta raskid definitivan.


- Sloboda nikako nije precenjena! Volim samu sebe najviše na svetu! E, vala, naučiću ovu životnu lekciju za ovog života! Dvanaest godina je bilo više nego dovoljno, naravno, na početku neke osobine nisu dolazile do izražaja zbog zaljubljenosti.

Za tu vrstu izdržljivosti se ne dobijaju nagrade, kako na ovom, tako ni na onom svetu. Često se razne stvari nazivaju ljubavlju, a sa njom nemaju nikakve veze.

Zavole me kao Marinu Perazić, a onda se vremenom sve više opterećuju s tim što sam poznata i uspešna i što se za mnom okreću na ulici. E onda odluče da više neće sa mnom u društvo nego samo po kući da im kuvam i ugađam. Priča se neprekidno ponavlja, samo se akteri menjaju! Možda opet odem u neki Njujork ili London, gde me niko ne prepoznaje. Verujem u ljubav, malo sam trenutno usamljena, takva je tura, ali kad volim, uvek sam odana, jer sam slobodna.

Što me više puštaš da letim i da se ostvarujem, to sam odanija - zaključuje Perazićeva na „fejsbuku“.

Budući da se šuška da će posetiti „Farmu“, videćemo da li će „obnoviti emocije“ sa bivšim suprugom Firčijem, koji je takođe „soler“ (a da to ni ne zna), jer ga je ostavila devojka Jasmina Vuksan...

2024 © - Vesti online