Subota 08.10.2016.
13:55
Vestionline, KK Crvena zvezda

Gudurić: Nikada nije lako protiv Mege

A. Čukić
Gudurić na oprezu

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić:

- Igramo prvi meč ove sezone protiv Mega Leksa, kluba koji funkcioniše u prepoznatljivom sistemu, ostala je nekolicina kvalitetnih igrača, stigli su i  novi mladi  igrači. To je tim sa puno mogućnosti, talenta, a kako vreme odmiče, igraće sve bolje i bolje. Naši dueli su karakteristični, bez obzira na trenutne rezultate i plasman na tabeli. Moramo da odigramo dobro, da odgovorimo na njihovu energiju, i pozivam naše navijače da ponovo, kao i na prethodne dve utakmice, dođu u velikom broju na utakmicu sa Mega Leksom.

Još jedan neizvestan duel sa Mega Leksom očekuje i prvotimac Marko Gudurić.

- Utakmice sa Mega Leksom su uvek neugodne. Činjenica je da smo u više mečeva mi slavili, ali nikada to nije bilo lako. Dobro smo krenuli u ovogodišnjoj ABA ligi, želimo da nastavimo sa pobedama, ali moramo da budemo maksimalno angažovani, jer nam stiže kvalitetan protivnik koji će ući maksimalno motivisano u ovaj meč - rekao je Gudurić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Leks igra se u nedelju od 17 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić”. Prodaja karata počela je već u petak u poslovnicama Eventima, i nastaviće se i na blagajni dvorane u nedelju od 12 časova pa do početka meča koji će direktno prenositi TV Arena sport na svom prvom kanalu.
 

2024 © - Vesti online