Nedelja 13.06.2010.
23:31
Vestionline

Lev zadovoljan pobedom

"Ova pobeda nam daje još više samopouzdanja. Nadamo se da će nam još jedna pobeda doneti plasman u osminu finala. Svi igrači su bili skoncentrisani i to nam je donelo ubedljivu pobedu. Dosta dobrih stvari smo uradili danas, ali to je samo početak", rekao je Lev.

Kapiten nemačke reprezentacije Filip Lam da je njegov tim već zaboravio meč s Australijom.

"Imali smo malo sreće na početku meča. Svi ste videli da smo mi mlad tim. Potrebno je neko vreme da se uigramo, ali smo do kraja meča prikazali svoju snagu. Bilo je važno da se svi uigramo, ali čeka nas dug put do cilja. Moramo sada da se skoncentrišemo na meč sa Srbijom", dodao je Lam.

Napadač Lukas Podolski istakao da je pobedu donela dobra priprema meča.

"Ne iznenađuje me kako smo danas igrali. Sproveli smo u delo sve ono što smo se dogovorili pre meča. Želimo da u nastavku Mundijala pružamo još bolje partije", rekao je Podolski.

Selektor Australije Pim Verbek kaže da je rano primljeni gol odlučio pobednika utakmice.

"Naravno da to nije bio naš cilj. Znali smo kako Nemci igraju i želeli smo da izbegnemo da već u uvodnim minutima primimo gol. Posle drugog gola nismo mogli da se vratimo u igru. Kasnije smo ostali bez jednog igrača i nismo bili ravnopravan rival. čestitam Nemačkoj na pobedi, a mi ćemo pokušati da popravimo igru u narednim mečevima", dodao je Verbek. 

2024 © - Vesti online