Subota 08.10.2016.
10:23
Vestionline

"Goco, nisam fufa, al' sam bolja od tebe u seksu!"

A. Čukić
Još jedan buran razvod Goce Tržan
A. Čukić

Beogradski mediji prenose da je Rašina ljubavnica je na svom Instagram profilu okačila naslovnu stranu magazina koji je objavio zajedničku fotografiju i tagovala Rašin bend "Kilotona", ali kad su počeli da se nižu komentari, brzo je obrisala post. 

Tržanka, "uhvaćena" na putu do advokata nije želela da govori o neverstvu svog muža, već je besno poručila: - Idi, nađi Rašu, pa njega slikaj s nekim fufama! - odbrusila je Goca, prenosi "Informer".

Taj odgovor je Teodoru isprovocirao, pa je rešila da joj odgovori:

- Prvo, ja nisam fufa, već foto-model. Drugo, nek se ta pevačica zapita zašto je njen muž pao na moj šarm. A ako joj nije jasno, ja ću joj dati i odgovor. Bolja sam u seksu od nje! Treće, danas se svi živi razvode i ne vidim u čemu je problem. Nisam ja kriva za njihov kraj - rekla je Radojičićeva.

Kasnije je i "vrištala" na novinare.

- Kako vas, bre, nije sramota? Hoćete da mi uništite život? Zbog vas prolazim kroz pakao. Moja porodica je sada na stubu srama. Odgovaraćete i debelo ćete mi platiti zbog ovoga - urlala je Radojičićeva.

Teodora nije želela da odgovori na pitanja koliko se dugo poznaje s Novakovićem, gde su se tačno upoznali i da li se i dalje viđaju. Teodoru čak nije pogodilo ni što se Goca i Raša razvode zbog nje, već se našla uvređenom zbog Gocinih prozivki.

2024 © - Vesti online