Petak 07.10.2016.
19:05
alo.rs

Milica u krevetu sa manekenkom: Divno je maziti "Viktorijinog anđela"!

 

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Oct 7, 2016 at 4:34am PDT

Kristina Perić, manekenka i odnedavno "Viktorijin anđeo", pojavila se u spotu Milice Pavlović za pesmu "Dominacija", a sada su zajedno snimile i superseksi editorijal.

- Moram priznati da je divno maziti "Viktorijinog anđela". Ha, ha, ha. Kristina je predivna devojka i veoma je profesionalna. Uradili smo malo ekstremniji editorijal, ali se to od nas i očekivalo - rekla je Pavlovićeva.

Budući da će klinč zapaliti sve koji budu videli fotografije, novinari su pitali Milicu kojem poznatom muškarcu bi dozvolile da im se pridruži.

- Ja verujem da se i vi slažete sa mnom da nam na ovim slikama ne fali muškarac. Dovoljne smo nas dve, a muškarci neka uživaju u prizoru.

Kristina nije otkrila da li ima dečka, ali dodaje da nijedan muškarac ne može da bude ljubomoran.

- Čisto sumnjam da bi bio koji dečko bio ljubomoran na činjenicu da sam bila prisna sa jednom od najzgodnijih devojaka sa naših prostora - tajanstvena je manekenka.

Posle završenog slikanja, Milica je otkrila da fanovi tek treba svašta da očekuju od nje.

- Očekujte neočekivano. Podsećam vas da moj album izlazi za dva do tri meseca. Pored pesama koje su bile prioritet, sada pravim i plan o novim fotografijama... Ne sumnjajte u mene. Obećavam da će biti slatkih muškaraca - kaže Pavlovićeva.

2024 © - Vesti online