Petak 07.10.2016.
09:56
espreso.rs

RTS šokirao celu Srbiju: Buđenje nikad brže!

youtube.com/Beogradska hronika Jutarnji program
Brzo će vas razbuditi

Probudila ih je Dragana Kosjerina tj. najlepše lice, a bogami i telo, za koje mnogi tvrde da su najlepši koje su ikada videli na nacionalnoj televiziji.

Naime, jedan od najzanimljivijih televizijskih transfera prošle godine bio je prelazak šarmantne voditeljke sa Sport kluba na RTS.

Prelepa novinarka našla se u sportskoj redakciji Javnog servisa u vreme Svetskog prvenstva u fudbalu u Brazilu, da bi potom počela da vodi "Nedeljno popodne" zajedno sa kolegom Vladimirom Jelićem.

Kosjerina je rođena pre 28 godina u Sarajevu, a nakon što se preselila u Beograd, njen prvi izbor nije bilo novinarstvo, već modeling.

Karijeru manekenke započela je kao sedmogodišjakinja i posle niza uspeha i osvojene titule mis tin 2004. godine, postala je top model agencije "Models".

Srećom, Kosjerina je ubrzo shvatila da ovaj poziv nije za nju, pa sada svi imamo tu čast dasvako jutro uživamo u najnovijim informacijama koje nam servira ova lepotica.

Tako bar muškoj populaciji lakše padnu uslovljavanja Brisela, a i Prištine, spori rast BDP-a, porast cena i svašta još što nam novi dan nosi.

2024 © - Vesti online