Petak 07.10.2016.
08:02
Vestionline, FSS

"Ovakve pobede mogu da ublaže neke traume iz prošlosti"

Tanjug
Selektor tvrdi da može i mora još bolje

- Mnogo nam je bila potrebna ova pobeda i naravno da sam zadovoljan. Zadovoljan sam i odnosom prema igri, ali u prvih desetak minuta momci kao da su bili u nekom grču. Ja spadam u grupu večitih nezadovoljnika, jer uvek može bolje i uveren sam da će tako i biti. Na tome ćemo da radimo – rekao je selektor.

Muslin se zatim obratio i predstavnicima srpskih medija...

– Prvi gol nema veze sa srećom, možda su fudbaleri domaćina pogrešili, ali to je i sastavni deo fudbala.Tadić je odlično reagovao u tim trenucima. Naša pobeda odraz je kvaliteta. Značiće nam mnogo na planu samopouzdanja.

Selektor je imao i jasno objašnjenje lošeg ulaska u meč.

– Nismo mnogo pobeđivali poslednjih godina, pogotovo autsajdere i to je ostavilo traga. A samo ovakve pobede mogu da ublaže neke traume iz prošlosti. Gol smo postigli na vreme i tada smo počeli da igramo bolje i stvaramo šanse. Ponovo ću da naglasim, verujem u ove momke,a igrači moraju da istrpe pritisak, kao sastavni deo sporta. Bez toga nema ni uspeha.

"Orlovi" već prelaze na meč sa Austrijom.

- Očekujemo informacije od Zorana Filipovića, gledao je duel sa Velsom. Idemo na novi posao, a očekujem da ova pobeda u Kišinjevu bude pozivnica za meč sa Austrijom. Da navijači ispune tribine i podrže svoju reprezentaciju – rekao je Slavoljub Muslin.

2024 © - Vesti online