Četvrtak 06.10.2016.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: D. N. Petrović

Darovi sa mnogo ljubavi uskoro kod Dunjića

D. N. Petrović
Čeka ih iznenađenje: Slađana Dunjić sa ćerkama

To je potvrdio i njen novopristigli poklon-paket posredstvom Redakcije "Vesti" iz Bad Filbela za udovicu Slađanu Dunjić iz Banovice, i njenu dečicu: Dijanu, Milicu, Dušicu i Jelenu.

Podsećanja radi, ova hrabra majka se odnedavno preselila u Novi Pazar, zahvaljujući svesrdnoj pomoći i podršci mnogih plemenitih čitalaca "Vesti", ali i sugrađana, koji su joj zdušno priskočili u pomoć, posebno nakon tragedije u kojoj je ostala bez supruga.

Pristigao paket dobročiniteljke iz Nemačke, već na putu ka Slađani i njenim devojčicama. Jedno je sigurno, sve što Nadežda spakuje i pošalje, pričinjava ogromnu radost, a posebno mališanima za koje darove sprema sa posebnom ljubavlju.

Sigurni smo da će se Slađana i njene devojčice veoma obradovati. A kako su, šta rade i kako se bore sa surovom svakodnevicom, saznaćemo kada ih naša reporterska ekipa poseti.

O svemu tome, pisaćemo u jednom od narednih izdanja našeg lista, kako bi njihova dobrotvorka, bar na taj način mogla da podeli radost sa onima na koje je mislila.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online