Sreda 05.10.2016.
20:08
Blic, Vestionline

Proslavljenom glumcu se ćerka rodila kod kuće!

Facebook/Nebojša Glogovac
Glogovac kao Draža Mihailović u seriji "Ravna gora"

Milica inače propagira zdrav život, godinama praktikuje jogu, što je činila i tokom cele trudnoće. Zato nije mnogo razmišljala kad je trebalo da izabere način na koji će se poroditi. Beba je na rođenju bila teška 3.250 grama, a dugačka 51 centimetar, a na svet je došla 2. oktobra - kaže izvor "Blica".

- Među ženama koje su bebe donele na svet kod kuće bilo je mnogo poznatih. Voditeljka Danijela Pantić, Jelena Ćustić, supruga glumca Slobodana Ćustića... Prednost ovakvog porođaja je što se mama i beba povezuju od prve sekunde i ne razdvajaju - rekla je holistička babica Divna Miljković, koja nije želela da otkrije da li je pomogla da na svet dođe i Sunčica.

Proslavljeni glumac, koji je krajem septembra imao premijeru predstave "Hamlet" u matičnom JDP-u, bio je uz suprugu Milicu na porođaju. Nažalost, nije mogao dugo da ostane duže uz mamu i bebu jer su ga dva dana posle Sunčicinog rođenja poslovne obaveze odvele u Zagreb.

Tamo ga uskoro očekuje premijera filma “Ustav Republike Hrvatske”, u kom ima vrlo zanimljivu ulogu. Naime, u toj ljubavnoj priči o mržnji, predrasudama i netrpeljivosti, igraće deklarisanog homoseksualca i transvestita.

Ljubav Milice, nekada novinarke TV "Enter", i Nebojše, počela je pre dve godine, u septembru. Ipak, oni, nikad nisu hteli da potvrde da su zajedno. Milici je Sunčica prvo dete, dok Nebojša iz braka sa slikarkom Minom Glogovac ima sinove Miloša i Gavrila.

2024 © - Vesti online