Sreda 05.10.2016.
19:03
Vestionline

Anđelina sa klincima na terapiji: Ovo je trauma, deca nisu izašla iz kuće 2 nedelje!

Reuters
Porodica Džoli-Pit u danima sreće

Iznenadni krah braka Anđeline i Breda uzdrmao je ceo svet pre dve nedelje, ali najviše trpe deca poznatog para. Medoks (15), Paks (12), Zahara (11), Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen krenuli su na terapiju sa majkom, ali najmlađi ne shvataju šta se dešava.

Podsetimo, Anđa i Bred postigli su privremeni sporazumni dogovor o starateljstvu u kojem je Džolijeva zahtevala prisustvo psihologa pri prvom susretu Breda i dece.

- Anđelina se za sada dobro drži, ali je cela situacija veoma stresna i traumatična za nju i decu - rekao je izvor blizak glumici za "Pipl".

Džolijeva se sa decom preselila u iznajmljenu kuću u Malibuu, dok je Bred ostao u porodičnoj kući u Los Anđelesu. Vilu stalno obilazi policija jer je glumac pod istragom FBI zbog sumnje da je zlostavljao decu.

U poslednje dve nedelje kontakt sa decom imaju samo Anđelina, njen rođeni brat Džejms i nekolicina ljudi. Klinci nijednom nisu izašli iz kuće već vreme provode gledajući filmove i i igrajući se pored bazena, u dvorištu vile.

- Danima ne izlaze iz kuće, teško podnose sve ovo. Navikli su da su uvek u pokretu pa im boravak u kući pada još teže. Najmlađi klinci i dalje ne mogu da shvate šta se desilo sa mamom i tatom - dodao je izvor.

2024 © - Vesti online