Sreda 05.10.2016.
18:06
Alo, Vestionline

Soraju opljačkala spremačica, odnela nakit i 2.000 evra!

Twitter/shabotko35
Baš je poterao baksuz...

- Proteklog vikenda spremačica joj je iz stana odnela 2.000 evra i nakit. Ona to nije odmah primetila, već tek kad je trebalo da plati održavanje džipa. U prvi mah je pomislila da je taj novac sakrila negde, ali kada je ceo stan pretražila, shvatila je da joj je žena koja joj pomaže u kući odnela novac, ali i nešto od nakita. Odmah je uzela telefon da je pozove, ali se žena nije javljala, niti se do sada pojavila u Sorajinoj kući - započinje priču izvor blizak starleti i nastavlja:

- Da zlo bude veće, izgubila je i papire od garancije za džip koji poseduje. Bukvalno je sve pretražila i ne može da ih nađe. Kada smo razgovarali o tome, nikoga nije optuživala, već je rekla da misli da je negde zaboravila ta dokumenta. Koliko je sluđena poslednjih dana najbolje pokazuje činjenica da je u jednom restoranu zaboravila telefon, a to ju je dodatno uzrujalo - kaže pomenuti izvor.

Soraja je na sve to rekla:

- Iskreno, ne vidim potrebu da se o ovim stvarima piše. Bitno je da je sve završeno i da zasad nemam problema. Napravila sam glupost što sam u stan primila neproverenu ženu, pa je onda došlo do toga da mi je nestao novac. Najbitnije je da sam našla telefon, a ono čega sam se najviše bojala nije se dogodilo. Izgleda da nekada u životu moraju da se dese i loše stvari kako bi krenulo nabolje. Iskreno se nadam da će mi sada sve ići od ruke.

2024 © - Vesti online