Četvrtak 06.10.2016.
02:30
Vestionline

Ovo su koraci koji vas vode do najboljeg seksa u životu

wallpino.com
Uz prave savete do ludila u seksu

Većina muškaraca ili uživa u seksu ili vodi ljubav sa svojom partnerkom, ali nikada ne radi oboje. Žene žele - oboje!

Jeste li čuli za "mišićnu konfuziju"? Reč je o tome da ako stalno radite iste vežbe, vaši mišići posle izvesnog vremena neće baš reagovati na to. Da bi mišići rasli, potrebno im je nešto novo, nešto što će da ih "zbuni". Isto važi i za seksualni život.

Ako uvek uživate u samo jednom "vrsti" seksi, vašoj partnerki će to postati dosadno i imaće utisak da nešto propušta.

Evo kako da joj pružite nešto novo, da istovremeno uživate u (brzom i možda pomalo) grubom seksu i da vodite ljubav.

Počnite od strastvenih poljubaca

Dok je požudno ljubite, stavite ruku na njena leđa i prstima prelazite sve do njenog vrata. Možete je blago povući za kosu unazad, kako biste imali bolji "pristup" prednjem delu vrata, a onda je obaspite poljupcima.

Taman kada se obraduje jer je u vama probudila tu životinjsku strast, vi ćete je zbuniti sledećim korakom.

"Režim" vođenja ljubavi

Pustite njenu kosu i usporite, na trenutak se odmaknite od njenog tela. Obuhvatite njeno lice rukama, nežno je ljubite, recite joj da je lepa ili učinite nešto drugo čime ćete joj staviti do znanja da je volite, čime ćete stimulisati njenu romantičnu stranu.

Nekoliko minuta uživajte u toj nežnoj igri, a onda...

Vratite se na grublji "režim"

Obuhvatite je oko struka, strasno je ljubite dok pritiskate svoje telo uz njeno. Posvetite još malo pažnje njenom vratu, možete čak malo i da je "gricnete" ako je to uzbuđuje...

Raspalite strasti

Budite malo grublji (ali pazite da se ne zanesete i da je ne povredite!), uhvatite je za zadnjicu, posvetite pažnju njenim grudima... ali ne prelazite na "glavno jelo" jer sledi - novo zbunjivanje.

Vratite se romantičnoj strani

Usporite. Uživajte u pogledu na svoju partnerku, nežno je milujte po koži, ljubite je po vratu, mirišite joj kožu, kosu, recite joj da divno izgleda...

Ponovo joj raspalite strasti

Vratite se strasnim poljupcima, a dok ste oboje još obučeni, blago joj raširite noge i trljajte svoje genitalije o nju. Drugim rečima, simulirajte seks obučeni, a zatim se svucite do pola (ostanite u donjem vešu).

Dajte joj do znanja da je volite

Nežno je ljubite po licu, vratu, grudima, recite joj da je volite, da uživate sa njom... Dame uživaju u smenjivanju strasti i ljubavi jer se na taj način naizmenično osećaju poželjno, samouvereno, a istovremeno bezbedno i voljeno.

Izazivajte je sporim seksom

Do trenutka kada dođe do penetracije, počnite polako i budite sigurni da će vas želeti više nego ikad pre. To je ujedno i trenutak se muškarci toliko uzbude da često "navale" na partnerku previše brzo, ali ne pravite tu grešku.

Uživajte neko vreme u sporom seksu, izazivajući je za ono što sledi. Možete povremeno i da izvadite penis i da ga nežno protrljate o klitoris. Ona će željno iščekivati penetraciju, a vi ćete joj to i pružiti, samo ćete malo odložiti.

Pređite na brži tempo

Nakon "seanse" vođenja ljubavi, počnite postepeno da ubrzavate tempo. Takođe, povremeno menjajte tempo tako što ćete opet preći na sporiji seks, pa zatim na brži, grublji.

I nemojte da se iznenadite ako ona doživi vrhunac samo nekoliko minuta nakon penetracije jer je "zbunjivanje mišića" tako moćno!

2024 © - Vesti online