Sreda 05.10.2016.
13:43
Vestionline

Tragedija u Čikagu: poginuo student iz Srbije

Reuters
Čikaška policija ispituje slučaj

Miloš je stradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao.

On je radio kao vozač kompanije "Delta Currier group" i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem. Međutim, nekoliko cevi se otkačilo i palo na Miloša. 

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu "St. Džejms", ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru. 

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada. Pre tri godine je otišao u SAD preko programa "Work and travel" i ostao tamo da živi i radi, a poslednja adresa boravka mu je bila u Sijetlu na Zapadnoj obali. 

Podsetimo, pre tačno tri godine, u Severnoj Dakoti poginuo je u saobraćajnoj nesreći Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, teško je povređen Dušan Travica (27), a lakše Goran Šišarica (28), obojica iz Kule. Sva trojica su bili studenti novosadskih fakulteta i bili su takođe u SAD preko programa "Work and travel".

2024 © - Vesti online