Sreda 05.10.2016.
11:28
espreso.rs

Bred Pit puko zbog razvoda i izvršio samoubistvo?

Reuters
Puko zbog razvoda, ali zamalo...

Na Fejsbuku se, naime, pojavila stranica pod nazivom R.I.P. Brad Pitt, koja je za kratko vreme "lajkovana" oko milion puta. Jedna od najvećih svetskih zvezda današnjice navodno je preminula prekjuče.

"Oko 11 sati izjutra, u nedelju, 2. oktobra 2016, naš voljeni glumac Bred Pit je preminuo. Rođen je 18. decembra 1963. godine u Šoniju. Nedostajaće nam i nećemo ga zaboraviti. Molimo vas da pokažete svoje saučešće komentarima i lajkovima na ovoj stranici", navodi se u opisu ove strane na Fejsbuku.

Međutim, već sutradan, Pitovi predstavnici za štampu oglasili su se povodom ovih navoda i demantovali informaciju da je glumac mrtav. Ipak, ova glasina je ništa naspram drame u vezi sa smrću slavnog glumca koja se pojavila nekoliko dana ranije.

U objavi na kojoj se nalazio logotip Fox News-a bilo je navedeno da je Pit izveo samoubistvo vatrenim oružjem, zbog stresa pod kojim je bio zbog bolnog razvoda. Ispostavilo se da ne samo što je ova vest lažna nego je reč o razornom virusu.

Ukoliko kliknete na ovu vest, aparat pomoću kojeg ste pristupili internetu će biti potpuno uništen, bez obzira na to da li je reč o kompjuteru ili mobilnom telefonu.

U međuvremenu, sam glumac se nije oglašavao povodom ovih glasina, ali se nije pojavljivao u javnosti jer želi da se fokusira na rešavanje porodičnih problema.

2024 © - Vesti online