Utorak 04.10.2016.
18:42
Vestionline

"Parni valjak" poravnao Skoplje: Partizan pregazio MZT

kkpartizan.rs
Partizan melje kao nekada

Od samog starta meča izabranici Aleksandra Džikića su blistali i u napadu i u odbrani, a predvodio ih je odlični Vilijam Hačer sa čak 17 poena u prvih 20 minuta.

Gotovo sve je do perfekcije funkcionisalo u igri beogradskog tima. Šut i za dva i za tri poena, kontrola skoka, mali broj izgubljenih lopti, a protivnik je nateran na veliki broj grešaka.

Među, gotovo 5.000 gledalaca u dvorani Jane Sandanski bilo je i nekoliko stotina navijača Partizana koji su bili daleko glasniji od pristalica domaćeg tima, koji su se uglavnom oglašavali zvižducima upućenim svojim ljubimcima posle kardinalnih propusta u igri. Pred sam kraj meča orilo se i "Kosovo je srce Srbije", a reakcije domaće publike nije bilo.

Odlična partija Partizana i već druga pobeda na gostovanjima nagoveštavaju da bi crno-beli ove sezone trebalo da budu siguran učesnik plej-ofa, a nije nemoguće da uz još neko pojačanje budu kandidat za titulu.

Već spomenuti Hačer sa 21 poenom bio je najefikasniji u redovima srpskog vicešampiona, a pratili su ga Birčević sa 19, Marinković sa 16 te Majstorović koji je dodao 11. Na drugoj strani jedini koji je nešto radio u napadu bio je Tejms sa 20 poena.

2024 © - Vesti online