Utorak 04.10.2016.
15:27
Tanjug

Pavlović, Rukavina i Vuković: Pobedićemo u Moldaviji

Reuters
Antonio Rukavina u duelu protiv Republike Irske u Beogradu

- Moramo da pristupimo narednoj utakmici na isti način kao protiv Irske. Možda rezultat nije bio očekivan, ali je igra bila dobra. Neophodno je da se skupimo, odigramo kako znamo i pobedimo. Posle nam sledi duel sa Austrijom i očekujem svih šest bodova - rekao je Pavlović na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

On je dodao da nije imao sreće protiv Irske da upiše prvenac u A timu.

- Taj gol bi mi mnogo značio, ali tako je kada si napadač. Nekad nemaš sreće, udariš dobro loptu i završi na prečki, a nekad uđe i kada se loše zahvati - istakao je napadač Kopenhagena.

Antonio Rukavina je rekao da uz ozbiljan pristup očekuje trijumf u Moldaviji.

- Ta reprezentacija jeste autsajer, ali smo protiv takvih znali da kiksiramo. Pristup mora da bude kao protiv Irske i verujem da trijumf neće izostati ako budemo maksimalno ozbiljno shvatili protivnika. Kvalitetniji smo od Moldavije - naglasio je Rukavina.

Prvotimac Viljareala je rekao da mu prija da igra u formaciji sa tri štopera, kao i ofanzivnim desnim bekom, ulogom koja je njemu dodeljena.

- Sviđa mi se sadašnja postavka, u kojoj moja ofanziva dolazi do izražaja. Dosta puta sam igrao tako i veoma sam zadovoljan. Očekujem dosta napadačkih akcija, kao i protiv Irske, ali uz nagradu, odnosno tri boda - poručio je Rukavina. 

Štoper Jagoš Vuković ističe da Srbija mora da opravda ulogu favorita u Moldaviji.

- Sa našim kvalitetom, moramo da se vratimo u Beograd sa tri boda. Moldavci su fokusirani na kontranapade, nemaju neke kreativce i ukoliko ih maksimalno ozbiljno shvatimo pobeda ne bi trebalo da izostane - zaključio je Vuković.

Reprezentacija Srbije sutra putuje za Kišinjev, gde u četvrtak igra protiv Moldavije, dok u nedelju dočekuje Austriju na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

2024 © - Vesti online