Utorak 04.10.2016.
12:30
Vesti

Nedeljni horoskop

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Splet različitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaže prihvatanje nove poslovne uloge, koja zahteva prilagođavanje i delimično ograničava vaš poslovni uticaj. Ne sekirajte se imate diplomatske manire i umete da se služite kompromisima, što je formula - uspeha!

LjUBAV: Ne provocirajte ljubavnu sreću, porodični mir, jer nervoza i nezadovoljstvo se rešavaju razgovorom i strašću.

ZDRAVLjE: Rekreacija bi vam prijala.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Povremeno osećate nedostatak volje baš kao i manjak koncentracije u obavljanju osnovnih i rutinskih poslovnih obaveza. Ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, zato odložite konačnu odluku. Imajte u vidu da je strpljen, uvek spašen!

LjUBAV: Nedostaje Vam emotivna podrška i povređeni ste, ali ne dozvoljavate čak ni svom partenru da menja vaše potrebe kao ni osnovne kriterijume ljubavi.

ZDRAVLjE: Opustite se.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Promenite poslovni stil ponašanja i ne ulazite u finansijske ili imovinske rizike. Udružite svoj poslovni interes sa proverenim timom, koji obećava uspešnu i dugoročnu saradnju. Imate velike šanse da završite posao bolej nego što očekujete.

LjUBAV: Voljena osoba vas lako podstakne na burnu reakciju ili na snažne izlive emocija i strasti. Važno je da pronađete zajednički odgovore na sve dileme koje imate.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Visok stepen koncentracije i visprenost vam omogućavaju da uspešno završavate brojne poslove i to na različitim stranama. Očekuje vas poslovni dobitak i mogućnost uspešnog kreiranja i usmeravanja poslovnih planova, koji donose veliku dobit.

LjUBAV: Priželjkujete više strasti i nežnosti sa voljenom osobom. Potreban vam je podsticaj, odnosno, pokazivanje partnerove ljubavi.

ZDRAVLjE: Pratite svoju intuiciju.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Imate pred vama je idealna poslovna prilika i ne smete da je propustite. Obnovite stare poslovne veze i pridružite se timu saradnika sa kojima vas povezuju slični profesionalni interesi. Opredelite se za mogućnost napredovanja na poslovnoj lestvici.

LjUBAV: Prija vam bliskost sa voljenom osobom. Ponekad i male sitnice imaju veliku draž, ako ih pravilno doživljavate i razmenjujete sa dragim bićem.

ZDRAVLjE: Čuvajte energiju.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Povoljan je period za one koji se bave privatnim poslom ili rade sa inostranstvom. Neko nov će ući u vaše poslovno okruženje i bitno osvežiti situaciju. Višestruko će vam se isplatiti kroz napredak u karijeri i u finansijskom procvatu!

LjUBAV: Već neko vreme imate osećaj da nešto nedostaje u vašoj vezi i konačno ste shvatili, nedostaje vam više strasti. Kada to već znate, potrudite se oko partnera malo više.

ZDRAVLjE: U dobroj ste kondiciji.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Više razmišljate o finansijskom obrtu čime ubrzavate započete poslove. To će vas naterati da se oprobate i u poslovima u kojima niste bili do sada. Svakako vam to dolazi kao prijatno iznenađenje. Samo hrabro napred! Imate podršku prijatelja i dovoljno ste samouvereni.

LjUBAV: Oslonite se na svoju kreativnost i maštovitost. Iznenadite partnera i razbite monotoniju. Priredite neki neočekivani provod samo za vas dvoje.

ZDRAVLjE: Stomačni problemi.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Bićete aktivniji nego inače, a cilj vam je da ostvarite što kreativnije okruženje ili savršen proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umetnici i virtuozi, iz ničega će napraviti bogatstvo! Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati!

LjUBAV: Zavodljivi ste, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima ovih dana potpaljujete strast voljene osobe.

ZDRAVLjE: Povremeno predahnite.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: U poslu ćete se uspešno takmičiti sa drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer možete da dođete u sukob sa nekim od nadređenih. Sačekajte, nije vreme da sadašnju ideju sprovodite u delo. Izdržite, jer će se višestruko isplatiti. čeka vas povećanje prihoda.

LjUBAV: Očekivali ste nešto drugo od onog što živite, ali je to samo prolazna zbrka sa kojom se suočavate, uz malo truda izazove ćete da pretvarate u obostranu sreću.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ušli ste u mirniju fazu kada možete da radite s manje napetosti i više će vam posao prijati. Ipak, i dalje će biti malih provokacija i zastoja. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Važno je da ne postavljate suvišna pitanja.

LjUBAV: Stalno očekujete od partnera podsticaj i više mašte, pažnje i ljubavi, a sami se ne trudite dovoljno. Trgnite se i pokažite partneru koliko vam je stalo do vašeg odnosa.

ZDRAVLjE: Opustite se uz muziku.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Otvoriti se prema kolegama i više sarađujte sa drugima iz branše. Ne gajite iluzije da ste bogom dani, jer takav odnos nije dobar, uljuljkuje vas u lažnu sigurnost, a i odvlači pažnju na nebitne stvari. Koncentrišite se na uspešnost poduhvata.

LjUBAV: Imate nedoumice oko toga šta se dešava sa vašim partnerom i vašim odnosom, koji ste izgrađivali. Možda bi bilo dobro da se malo više potrudite.

ZDRAVLjE: Otputujte negde i odmorite se.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Nema potrebe da žuriti, niti da otkrivate sve svoje poslovne adute. Ne eksponirajte se previše. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, izdržite jer ćete uskoro da profitirate u finansijama, o čemu već dugo sanjate.

LjUBAV: Usponi i padovi u emocijama su nešto sasvim prirodno, ali to ne znači da se vaš partner ne trudi oko vas. Razbite monotoniju.

ZDRAVLjE: Posvetite se hobiju.

2024 © - Vesti online