Ponedeljak 03.10.2016.
16:56
Vestionline, blic.rs

"Đoković želi da se igra sa sinom, a ne sa rivalima"

Reuters
Menja prioritete u životu: Novak Đoković

Mnogo prašine podigla je izjava Novaka da trofeji i prvo mesto više nisu prioriteti. Mnogi su do zlurado komentarisali, ali čini se da najbolji teniser današnjice ne oseća pritisak medija da mora da juri Švajcarca. On je sa obema nogama na zemlji.

- To što je izgovorio ne znači da on u budućnosti više neće pobeđivati. Naprotiv. U suštini, time je samo zbacio pritisak sa leđa. Nemojte da mislite da je to čudno što njemu tenis više nije u prvom planu. Od trenutka kada se oženio i kada je postao otac, normalno je što su se prioriteti promenili - rekao je za “Blic” selektor teniske reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović i dodao:

- Formiranje porodice je unelo novu dimenziju u njegov život. Sada su zadovoljstva vezana za privatni život mnogo veća od onih koja su vezana za teren i dešavanja na njem. To znači da sada više voli da se igra sa Stefanom nego s rivalima. I to pokazuje Novakovu ljudskost. Potpuno je normalno da želi više vremena da provodi s porodicom nego na terenu, u putu, na turnirima.

On kaže da će Novakova dominacija i dalje da traje.

- Popravio je servis, ima najbolji ritern na turu, a balans između forhenda i bekhenda, dva osnovna udarca u tenisu, kod njega je savršen - zaključio je Obradović za dnevni list Blic.

2024 © - Vesti online