Ponedeljak 03.10.2016.
15:15
Vestionline

Kim Kardašijan opljačkali Srbi!?

Facebook/Kim Kardashian
Uplašila se za život...

Kim nije povređena tokom pljačke, ali je vidno potresena. Ona se u ponedeljak ujutro ukrcala u svoj privatni avion i napustila francusku prestonicu. Prema navodima britanskih medija, ona je snajperistu koji ju je držao na nišanu molila da je ne ubije jer ima decu o kojima mora da brine.

Pre nego što su je zaključali u kupatilo i ubacili u kadu, pljačkaši su starletu vezali i stavili joj povez preko usta, prenosi TMZ. Dok je Kim bila zarobljena, oni su pretresli sobu i uzeli nakit vredan nekoliko miliona evra. Kada su napadači pobegli, Kim je navodno uspela da se oslobodi i pozove pomoć.

                     Haos u Parizu: Odneli joj nakit od milion dolara!

Kako piše "Dejli Mejl", način na koji je Kim opljačkana podseća na metod po kojem je banda "Pink Panter" poznata. Radi se o grupi kriminalaca koji su između 1999. i 2015. izveli 380 pljački i oteli nakit u vrednosti preko 500 miliona dolara. Istraga je u toku i za sada nije poznato da li je iko od napadača uhapšen.

Nekadašnji vođa ove bande, Borko Ilinčić, pre godinu dana izručen je Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde ga je čekala doživotna robija, pošto je uhapšen u Španiji. Ovog avgusta, još petorica članova Pink Pantera uhapšeni su u Barseloni kada su pokušali da opljačkaju zlataru.

Veruje se da ovu bandu čini oko 200 ljudi, bivših vojnika sa Balkana, a uglavnom iz Srbije. 

2024 © - Vesti online