Ponedeljak 03.10.2016.
14:58
Tanjug

Đoković na Drugarijadi: Usrećiti decu je neprocenjivo

Promo
Novak i Jelena Đoković na Drugarijadi

- Drugarijada je tokom godina postala mesto najlepših dečijih susreta. Mesto na kojem imaju priliku da kroz igru i zabavu razviju nove veštine, upoznaju do sada nepoznate predele, nauče puno o fer-pleju, timskom duhu, ali i o važnosti deljenja i različitosti između ljudi - rekao je Đoković, koji je otvorio ovogodišnju Drugarijadu.

On je dodao da je ponosan što svake godine ima priliku da upozna novu decu i provede zanimljive trenutke u zajedničkom druženju.

- Svaki trenutak sa njima me čini bogatijim čovekom zbog emocija koje delimo. Usrećiti najmlađe, postati deo njihovih života i uspomena je zaista neprocenjivo - istakao je najbolji teniser sveta.

Njegova supruga Jelena, nacionalna direktorka Fondacije, izjavila je da je najveći uspeh kada svaka nova Drugarijada bude bolja od prethodne.

- Među brojim aktivnostima će se naći one sportsko - rekreativne, usmerene na pravilan razvoj tela i mišića, radionica zdrave hrane, kurs plivanja, kao i mnoge druge kroz koje će moći da iskažu svoju kreativnost i talenat.

2024 © - Vesti online