Ponedeljak 03.10.2016.
12:00
espreso.rs

Sanja Marinković: Jelena Nađ mi nudila pare da "pljuje" Alberta u mojoj emisiji

youtube.com/Emisija Premijera
Sanja progovorila o Jeleni Nađ

Drama u koju su upleteni Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, kao i njihovo troje dece, prerasla je okvire estradnog skandala i postala ozbiljan slučaj kojim se bave i policijski organi.

Podsetimo, Jelena je početkom meseca u emisiji "Život priča" u javnost iznela stravične optužbe na račun bivšeg supruga i detalje fizičkog i seksualnog nasilja koje je trpela tokom trajanja njihovog braka.

S druge strane, Nađ je takođe rešio da odgovori Jeleni televizijskim gostovanjem. Nazvao ju je manipulatorkom, a optužbe da joj nije davao novac objasnio je time da joj je davao pare u kešu. Kao razlog razvoda naveo je saznanje da ga je supruga varala sa saigračem iz Partizana. 

A sada je voditeljka "Magazina In" iznela i nove šokantne informacije povodom ovog slučaja...

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In" otkrila je da joj je pre izvesnog vremena ponuđeno da Jelena Nađ gostuje u njenoj emisiji.

- Prošlog proleća me je nazvala jedna marketinška agencija i pitala koliko košta da gospođa Nađ dođe u goste, istim ovim povodom, što je mene potpuno zbunilo - ispričala je Sanja u emisiji "Premijera vikend specijal".

- Rekli su da zovu kao prijatelji, i pitali su koliko košta da ispriča svoju priču. Rekla sam da moram da razmislim, jer nisam bila u toku sa tom pričom, a rekli su i da ona nije imala dovoljno prostora u medijima. Ja sam im objasnila da se minuti u mojoj emisiji ne kupuju. Kasnije me nisu ponovo kontaktirali - rekla je voditeljka.

Sanja je takođe istakla da su Jeleni verovatno bili potrebni mediji kao alat da dokaže da je u pravu, i da nema ništa protiv toga, ali da se nada i da će ovaj slučaj dobiti epilog pred pravosudnim organima. Šta je još voditeljka rekla o ovoj situaciji, možete poslušati u video snimku:

2024 © - Vesti online