Ponedeljak 03.10.2016.
10:55
Vestionline

Ovako Ceca savetuje svoju decu

Z. K. Munja
Učite na mojim greškama: Ceca Ražnatović

Na pitanje da li bi podržala Anastasiju i Veljka kada bi uplovili u bračne vode u ranim dvadesetim godinama, Ceca za "Alo" odgovara:

- Znate kako, sve to ima svoje prednosti i mane. Svaki roditelj, poučen svojim iskustvima, gleda da time pouči svoju decu u smislu - pa nemoj, to nije pametno, iskusio sam na svojoj koži. Tako i ja. Svako ima svoj put, mi kao roditelji smo tu da damo smernice. Generalno, uvek sam bila tu da budem njihov prijatelj. Sa Veljkom i Anastasijom imam izuzetno otvoren odnos. Uvek sam bila tu da rešavam svaki njihov problem, uvek sam tu kao njihov bedem. Iskrena da budem, njima sam kao otac i majka, sve je na meni. Da ih uputim na pravi put i rešim sa njima probleme i nedoumice koje imaju - otkriva Ceca.

Ona navodi da je uvek bila tu za svoju decu, ali ne krije da ih je kao male kažnjavala.

- Bila sam tu kad god je trebalo da im se pomogne ili stane iza njih. Naravno da sam ih kažnjavala kada naprave neku glupost, ali to je bilo kada su bili mnogo manji. Danas razgovorom i pričom pokušavam da sa njima rešim sve moguće nedoumice i probleme, smatram da se razgovorom sve može da završiti i da je to najbolji lek - kaže Ceca.

2024 © - Vesti online