Ponedeljak 03.10.2016.
08:50
alo.rs

Švaleri opsedaju nasip u Borči: Orgijaju na mestu Jeleninog ubistva

N. Đurović
Sramotno: Mesto gde je Jelena ubijena stecište manijaka

Građani, koji očito ne znaju da se tu dogodilo jedno od najjezivijih ubistava, okupljaju se na nasipu u Crvenki da bi upražnjavali seks. Kako navodi izvor, u kasnim večernjim satima na nasipu smrti počinje promenada.

- Veliki broj automobila penje se na nasip pored smetlišta i odlazi na mesto na kome je Jelena poslednji put viđena živa. U blizini njene spomen-ploče parkiraju kola - tvrde meštani Borče, koji su prvo mislili da policija obavlja tajnu istragu.

- Verovali smo da inspektori dolaze na nasip i traže nove tragove. Nažalost, veoma brzo smo saznali da su to zapravo ljudi koji dolaze i imaju seks u kolima, ali i u prirodi - tvrde meštani.

Neki su čak i prišli nasipu i bili šokirani prizorom.

- Pokraj Jecine spomen-ploče bilo je parkirano nekoliko automobila. Na nasipu se sigurno načičkalo desetak kola, a na svima su bila zamagljena stakla. Nasipom su odjekivali uzdasi zadovoljstva, a kako je voda u blizini, krici su se prolamali na Crvenkom - tvrdi izvor i dodaje da se vest verovatno "pronela", jer sve više građana dolazi na nasip zbog seksualnih aktivnosti.

Meštani, ujutru kad svane, neretko vide đubre koje posetioce ostave za sobom.

- Prezervativi, maramice, a često i donji veš - dodaje izvor.

2024 © - Vesti online