Nedelja 02.10.2016.
17:08 >> 19:24h
Vestionline

Premijer liga: Prvi poraz Gvardiole na Sitijevoj klupi, luda pobeda Arsenala (VIDEO)

Reuters
Kolarov u svoju mrežu

Aleksandar Kolarov bio je jedan od tragičara u prvom porazu Sitija u ovoj sezoni pošto je u 9. minutu savladao svog golmana. Više želje i umeća u ovom meču imao je domači tim koji je u 37. minutu preko Dele Alija duplirao vođstvo, a ono je moglo da bude još i veće da Lamela u drugom poluvremenu nije promašio penal, tačnije Bravo mu je odbranio udarac.

Ovim porazom Mančester SItija došlo je do velike gužve na vrhu tabele pošto trenutno Totenhem ima samo boda manje od “građana”, a tu je i Liverpul koji ima dva poena manje.

Na utakmici između Lestera i Sautemptona nije bilo pogodaka, a bliži pobedi su bili gosti pošto je Ostin pogodio stativu. Dušan Tadić je igrao do 71. minuta za Sautempton.

Arsenal na korak do remija na gostovanju Barnliju, ali su "tobdžije" bukvalno u poslednjoj sekundi došli do gla za pobedu i to neregularnog. Naime, na isteku 92. minuta poslekornera lopta je došla do Okslejd-Čembrlena koji je šutirao u gol sa male udaljenosti, pogodio je Košćelnog koji je bio ispred njega (u ofsajdu) u ruku, ali sudije nisu videle nijednu od ove dve neregularnosti.

Premijer liga, 7. kolo, Nedelja: Mančester Junajted - Stouk 1:1 (Marsijal 67 - Alen 82), Lester - Sautempton 0:0, Totenhem - Mančester Siti 2:0 (Kolarov 9ag, Ali 37), Barnli - Arsenal 0:1 (Košćelni 90+2), Odigrano u ranije: Everton - Kristal Palas 1:1, Svonsi - Liverpul 1:2, Hal - Čelsi 0:2, Sanderlend - VBA1:1, Vest Hem - Midlzbro 1:1, Votford - Bornmut 2:2

2024 © - Vesti online