Nedelja 02.10.2016.
11:11
Blic puls

Šampanjac za sve: Pomirili se Šaban i Saša Popović?

Z. K. Munja
Šaban i Goca Šaulić podelili radost i sa čelnicima Granda

Ovom pomirenju je, kako saznaje "Blic puls", kumovala je Šabanova unuka Ema.

Naime, ponosni deda Šaban je u razgovoru sa svojom suprugom Gocom došao na ideju da, dan posle dolaska na svet male Eme, pošalje šampanjac i tortu novom gazdi Željku Mitroviću, ali i starim drugarima Saši Popoviću i Lepoj Breni.

- Goca i Šaban su razmišljali kako da počaste prijatelje povodom radosnog događaja. Bili su toliko srećni da su želeli sa svima da podele tu sreću. Odmah su odlučili da šampanjac i tortu pošalju na obe adrese - kaže dobro obavešteni izvor tog lista.

Inače, Ilda Šaulić napustila je u nedelju porodilište u Višegradskoj. Zajdno sa suprugom Bojanom Vučkovićem, ona je svoju mezimicu Emu, koju je na svet donela prošle srede, odvela u porodični dom.

Dok je deda Šaban čekao kod kuće svoju naslednicu, baka Gordana i tetka Sanela došle su da pomognu mladoj mami da ponese stvari koje je imala u apartmanu. Nasmejana i raspoložena, Ilda je za "Blic puls" otkrila da se mnogo plašila porođaja i da je plakala kada su joj medicinske sestre prvi put donele ćerku.

- Presrećna sam jer sam se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi. Ovo je za mene i mog supruga Bojana nešto posebno. Nisam ni sanjala da to mogu da budu ovako jaka osećanja, nisam to tako zamišljala - kaže Ilda.

2024 © - Vesti online