Petak 30.09.2016.
12:30
Vestionline

Karmički dugovi

ifreewallpaper.com

To su brojevi 13, 14, 16 i 19. Postoje i takozvani master brojevi (11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99) koji, takođe, ukazuju na specifične karakteristike i posebne teškoće, ali se oni tumače drugačije.

Karmički broj će se manifestovati i onda kada je osoba rođena 13, 14, 16. i 19. dana u bilo kom mesecu. U numerološkom profilu će ukazati na to da kapaciteti osobe nisu korišćeni kvalitetno i dobronamerno u prethodnim inkarnacijama, pa zbog ranijih akcija sada je potrebno platiti sve što je osoba zaslužila u prethodnim životima.

Rešenje u nama

Osobi s karmičkim dugom se ne može prognozirati hoće li i kada prevazići probleme jer to zavisi isključivo od njene volje. Neki će probleme prevazići već tokom treće decenije života, neki će patiti i u četrdesetim godinama, a neki će i umreti s njima.

S karmičkim dugom osoba počinje svoj život uz mnoštvo negativnosti. Ako želi da razume dug i prihvati kaznu, potrebno je da uloži ogromnu energiju kako bi izmenila svoj život i okrenula ga u pozitivniji tok. Lični doživljaj karmičkog broja je u osećaj da je osoba žrtva okolnosti više nego što je sama odgovorna za iskušenja. Ovi brojevi poseduju moć i energiju koja se može transformisati, ali je potrebno uložiti ogromnu volju. Zbog toga se ovi brojevi smatraju plutonovskim brojem regeneracije.

2024 © - Vesti online