Sreda 28.09.2016.
20:11
Z. Mirković - Vesti

"Tukao me i trudnu"

pixabay.com
Bivša supruga Alena Rizvanovića na sudu u Austriji (Foto: Ilustracija)

- Postajao je sve nasilniji što je više konzumirao kanabis. On je pred sudom lažov i glumac - objasnila je Elena tokom svog svedočenja.

Ona je objasnila kako je sa Rizvanovićem bila u braku četiri godine, te naglasila kako joj je vreme provedeno sa njim bio pakao.

- Moje roditelje sam videla tek kada sam pobegla u Sigurnu žensku kuću. Prethodno sam bila zatvorena u kući Alenovih roditelja - navela je ona.

Nosio mačetu sa sobom

Tokom svedočenja Elena je navela da kada bi se vozio gradskim prevozom, Rizvanović je uvek sa sobom nosio mačetu. Ona je dodala kako nije smela da ga pita zašto, jer ako bi ga pitala dobijala bi batine.

Takođe, tokom svedočenja osvrnula se i na odnos prema deci, pa je navela kako njen suprug nije bio prijatan ni prema njima. Na pitanje suda koje je vere njen bivši suprug, Elena je rekla da je musliman, ali da je samo jednom posetio džamiju.

- On me je terao da nosim maramu i burku. Želeo je da živi sa više žena - dodala je ona, što je međutim Rizvanović kasnije opovrgao.

Ona je takođe objasnila kako je Rizvanović u kući svojih roditelja zasadio marihuanu, dok je porodica, prema njenim rečima, živela od dečjeg dodatka. U iscrpnom svedočenju ona je navela i da ne razume Rizvanovićevo pojavljivanje u sudu u belom odelu, jer kako je istakla, nikad nije imao belo odelo, čak je i na svadbi nosio tamno.

Više od 130 svedoka ispitano je na sudu o kobnom danu pre više od godinu dana. Suđenje će se završiti iskazima psihijatara i psihologa, nakon čega će biti završen reči advokata i tužioca.

2019 © - Vesti online