Sreda 28.09.2016.
14:27
Vestionline

Oglasila se Bredova bivša: Anđelina je kriva

Reuters
Bred nije agresivan tip muškarca, tvdi bivša: Anđelina Džoli i Bred Pit

Ona se u intervjuu za britanski "Dejli mejl" prisetila vremena kada je bila u vezi sa Bredom i komentarisala je njegov razvod s Anđelinom. Kako kaže, sigurna je da je ona kriva za razvod.

- Bred nije agresivan tip muškarca. Nimalo. Godinama se nisam družila s njim i ne znam o kakvim je okolnostima reč, ali znam da se Bred nikada nije ponašao onako kako se ovih dana prikazuje u medijima. Uvek je bio dobar prema meni, sladak i velikodušan. Nije tipičan holivudski glumac. Tužno je što ga predstavlja na ovaj način. Sigurna sam da će se svi navodi raščistiti i da će javnost saznati pravu istinu - navodi Elizabet.

Ona smatra da je Bred izgubio kontrolu jer ga je Anđelina gurnula preko ivice.


- Nijedan njegov raskid nije bio toliko dramatičan kao ovaj. Nikada nije ostao u neprijateljskim odnosima sa bivšima, nema nikakvih naznaka, ničeg agresivnog - rekla je i dodala da veruje da mu je jako teško sada.

Tome u prilog govori činjenica da je Bred otkazao svoje pojavljivanje na premijeri dokumentarca Terensa Malika "Voyage of Time" u kojem je bio u ulozi naratora.

- Vrlo sam zahvalan što sam deo tako fascinantnog projekta, ali sam trenutno fokusiran na porodičnu situaciju i ne želim da odvlačim pažnju sa tako sjajnog projekta - rekao je u izjavi za medije.

Podrška Bredu stiže sa svih strana sveta, pa je tako i ruski seks-guru Aleksis Lesli ponudio Bredu sedam svojih najboljih devojaka kao utehu nakon razvoda.

2024 © - Vesti online