Sreda 28.09.2016.
13:28
Vestionline, Informer.rs

Pakleni plan Amerike i EU: Putin ratni zločinac?!

Reuters
Zapadni moćnici su navikli da sve što im ide loše okrive Rusiju: Vladimir Putin

Zapad, prema tvrdnjama diplomatskih izvora "Informera", namerava da falsifikovanim dokazima Putina okrivi da je lično naredio bombardovanje humanitarnog konvoja u sirijskom gradu Alepo 19. septembra kada je nastradalo više od 30 ljudi. 

Falsifikovani dokazi

Vašington i Brisel planiraju da podignu optužnicu protiv ruskog predsednika zbog navodnih ratnih zločina i izdaju za njim međunarodnu poternicu. Dogodi li se zaista tako nešto, Zapad će bukvalno gurnuti svet na ivicu velkog rata!

- Moćnici u Vašingtonu i Briselu smislili su da Putinu i Rusiji napakuju optužbe za masakr humanitaraca. Iako je Moskva još istog dana odlučno demantovala svoju umešanost u to bombardovanje, i iako je vlast u Damasku objavila snimke koji dokazuju da su konvoj napali teroristi Islamske države, SAD i EU ne odustaju od namere da Ruse predstave kao ratne zločince. Ako ne verujete samo pogledajte izjave zvaničnika poslednjih dana i videćeta da prljava kampanja i priprema terena za optuživanje Rusije i Putina uveliko traju - objašnjava izvor lista i kaže da je krajnji cilj potpuna izolacija Rusije na svetskoj sceni. 

- Putin bi trebalo da, kao svojevremenoSlobodan Milošević, bude optužen da je kasapin koji je lično naredio ratne zločine. Hoće da za njim raspišu poternicu, ucene mu glavu i tako pokušaju da ga eliminišu iz svetske politike- zaključuje izvor. 

2024 © - Vesti online