Sreda 28.09.2016.
10:24
alo.rs

Buja elitna prostitucija u Srbiji: "Zbog slave sam bila sa kriminalcima i političarima!"

pixabay.com
Što više javnih nastupa, veća je i zarada u lancu elitne prostitucije

Orgije i intimni susreti udvoje sa biznismenima, sportistima, lekarima, advokatima, političarima, ali i kriminalcima, organizuju se na više lokacija u Beogradu i u Novom Sadu. Svaki nastup na nekoj televiziji podiže im cenu, a "tarifa" im se povećava ukoliko uđu u neki rijaliti, piše "Alo!".

Da od mikrofona nema 'leba, davno je shvatila jedna prsata srpska pevačica, koja je najpre radila u emisiji najpoznatijeg voditelja na ovim prostorima, sada pokojnog, koji je "probio" mnoge pevačice u vrh estrade. Najpre je bila dekoracija u njegovim emisijama, a onda se latila mikrofona.

- Nisam imala glas, ali sam imala stas, pa sam to dobro iskoristila. Brzo sam zapala za oko vlasnicima restorana, pa su se takmičili ko će pre da me ulovi za tezgu. Nisam se skidala sa malih ekrana. Da bih preživela, nije mi bio problem da pevam pod šatorima i na svadbama, ni da mi guraju pare u grudnjak i gaćice. Bila sam u vezi sa jednim oženjenim kriminalcem, koji je kasnije ubijen. Kasnije me je jurio i jedan oženjeni političar, što mi je imponovalo, pa sam se upustila u vezu s njim. Međutim, to nije dugo trajalo - priča ova pevačica, koja ne želi da joj se pomene ime.

Slava joj je u međuvremenu potamnela, a ona je počela da živi sa jednim muškarcem, sa kojim je dobila dete. Međutim, s godinama, postala je manje tražena.

- Sada jedva sastavljam kraj sa krajem i pevam po kojekakvim rupama. Gledam da imam za 'leba da bih prehranila sebe i dete - kaže ova pevačica bujnih oblina.

Ona nije jedina "vokalna solistkinja" koja je unovčila svoj izgled. Kako kaže dobro upućeni izvor ovog lista, među njima ima i starijih koleginica, koje su prokrčile put u toj vrsti "posla".

- Jedna od njih je poznata plavokosa pevačica, koja je uspela u svojoj branši, ali je svoje "usluge" naplaćivala vezama sa bogatim i uticajnim ljudima. Nije joj bio problem da se skine, a udajom za poznatog biznismena stekla je status uzorne majke i domaćice. Sada se vrlo nerado seća svojih početaka - navodi izvor lista.

On ističe da je mnogim pevačicama pevanje bilo sama paravan pomoću kojeg su dolazile do uspeha.

- Bile su siromašne, ali lepe. Da bi došle do uspeha, bile su sa mnogima. Živele su na visokoj nozi, a kada bi se udale za bogataše proslavile bi se i vinule u sam vrh estrade. Sada se mnoge od njih stide svoje prošlosti i nerado se prisećaju svojih početaka - dodaje sagovornik.

2024 © - Vesti online