Ponedeljak 26.09.2016.
23:23
alo.rs, Vestionline

Pola godine od smrti glumca: Kolege zaboravile Marinka

youtube.com/G Production
Pola godine ga više nema među nama...

Među onima koji su došli da zapale sveću za pokoj Marinkove duše nije bio niko od glumaca i pevača sa kojima se Madžgalj družio, navodi tabloid "Alo!".

Samo najbliži krug rodbine zapalio je sveću za večno sećanje na nasmejanog rođaka. Iako ljudi koji rade na groblju na Bežanijskoj kosi, gde je glumac sahranjen, kažu da voditelj Ognjen Amidžić i glumac Andrija Milošević često obilaze njegov grob, ovog puta oni su izostali. Sudeći po broju onih koji su došli da zapale sveću, porodica je želela da ovo bude intiman čin.

Marinkova bivša supruga, glumica Dubravka Mijatović, koja sa njim ima ćerku Saru, takođe je izostala sa šestomesečnog pomena. Glumica je noć pre igrala u predstavi "Mrešćenje šarana" u "Ateljeu 212". Kako Dubravkini prijatelji kažu, ona se trudi da njena ćerka Sara što manje pati i smatra da još nije vreme da je odvede na tatin grob.

Podsećanja radi, Marinko Madžgalj hrabro se borio protiv raka pankreasa, ali je, nažalost, izgubio životnu bitku 26. marta ove godine u 37. godini. Za sobom je ostavio neutešne roditelje, ćerku Saru i devojku Lanu.

2024 © - Vesti online