Ponedeljak 26.09.2016.
14:38
Tanjug

Radonjić: Spremni dočekujemo početak sezone

N. Đurović
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić sa izabranicima iz prošle sezone

Aktuelni regionalni i srpski šampion danas je došao iz Grčke, gde je zauzeo treće mesto na turniru, porazom od Olimpijakosa i trijumfom nad Hapoelom iz Jerusalima u generalnoj probi pred početak ABA lige.

- Turnir na Kritu je bio izuzetno značajan za nas. Imali sme dve jake utakmice, protiv veoma kvalitetnih timova. Dale su mi uvid u dobre i loše stvari. Najvažnije je da smo iskoristili turnir na najbolji mogući način u okviru priprema i da posle tih utakmica spremniji dočekujemo početak sezone i utakmicu sa MZT-om - rekao je Radonjić.

Pred Crvenom zvezdom je naporan ritam već od početka takmičenja. Odigraće četiri utakmice u devet dana, a prvu već u petak, kada dočekuje makedonskog predstavnika u prvom kolu ABA lige.

- MZT je klub koji se ponašao dosta ambiciozno u prelaznom roku i napravio je veoma kvalitetan sastav koji će i u Evrokupu, a posebno ABA ligi igrati značajnu ulogu i boriti se za vrh tabele. Očekuje nas dobar, iskusan takmičarski tim i to odmah na početku - istakao je Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i MZT-a igra se u petak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

2024 © - Vesti online