Nedelja 25.09.2016.
15:11
alo.rs

"Vređaju me napadi na moju porodicu"

facebook.com/raznatovicanastasija
Sve manje se nervira zbog negativnih komentara: Anastasaija Ražnatović

Ona priznaje da je stavila tačknu na vezu sa Kostadinom, sinom Zvezdana Terzića, i da je vređaju napadi na majku i brata.

- Kao mlađu me je to veoma nerviralo i pogađalo, ali kako sam starija, sve manje me dotiče. Takve stvari sam prihvatila kao naš život, uz to sam odrastala. Pada mi teško jer sam njeno dete, ali na kraju dana, kada legnem, odlično znam ko je moja majka i kakava je osoba. Ne bi je ljudi voleli da ne valja - kaže Anastasija, kojoj takođe u porukama stižu razne negativne opaske.

- Naravno, ima toga, ali više je lepih reči i pozitivnih komentara koje mi šalju, što meni svakako prija - ističe Anastasija, koja je nasledila majčin talenat.

- Pevam samo na intimnim skupovima, kada je oko mene samo nekoliko prijatelja. Imam tremu i sramežljiva sam, pa se zato retko latim mikrofona - priznaje Anastasija, koja je nedavno stavila tačku na vezu sa Kostadinom Terzićem.

- Ostali smo u dobrim odnosima. Želim mu sve najbolje u životu, super je dečko. Bili smo dve godine zajedno, tako da nemam ništa loše da mu kažem - kaže Ražnatovićeva, a na pitanje da li joj se sviđa nova snajka Ksenija Bujišić, sa kojom je trenutno njen brat Veljko, kaže:

- Ne poznajem je dovoljno, on je trenutno u Banjaluci, ona je sa njim. Prema onome što mi priča, a priča mi sve, ona je super devojka i lepo mu je s njom. Zaljubljeni su i srećni, što je za mene bitno kada je reč o njemu - dodaje Anastasija.

2024 © - Vesti online