Petak 23.09.2016.
18:41
Vestionline, Blic.rs

Bogoljub Karić: Vratiću se u Srbiju

youtube.com/KARIĆ company family
Živi i radi u Moskvi, ali će doći u Srbiju da obiđe majku, poručio je Bogoljub Karić

Karić je za "Blic" rekao da će se vratiti u Srbiju, ali nije precizirao kada.

On je dodao da se nada da se Tužilaštvo za organizovani kriminal odustati od postupka koji protiv njega vodi, a koji zastareva 2017. godine.

- Ja ću da se vratim u Srbiju, ali moj posao je u Moskvi. Ja ovde živim 12 godina, ovde su svi moji poslovi - izgradili smo stotine miliona kvadrata. U Srbiju bi mogao da dođem da obiđem majku, mada je ona skoro bila ovde u Rusiji kod mene - rekao je Karić za "Blic".

Dodao je i da se nada da će Tužilaštvo za organizovani kriminal takođe prekinuti postupak protiv njega, kao što je slučaj sa Višim tužilaštvom. Time će Karić praktično biti "slobodan čovek" i moći će, bez problema, da se vrati u Srbiju.

Protiv Bogoljuba Karića obustavljen je postupak u Višem sudu u Beogradu, ali i dalje je na snazi istraga koju vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal i po kojoj je raspisana poternica protiv njega.

Više tužilaštvo u Beogradu dobilo je danas rešenje Višeg suda u Beogradu da je obustavio postupak zbog apsolutne zastarelosti dela za koje su Karić i članovi njene porodice i saradnici bili gonjeni u tom tužilaštu.

2020 © - Vesti online