Petak 23.09.2016.
18:06
pulsonline.rs

Oglasio se i Popović: Evo šta je rekao o Šabanovom i Darinom prelasku na "Pink"

Z. K. Munja
Nije bilo teških reči, svima poželeo sreću: Saša Popović

- Publika uvek traži nešto novo, pa smo mi ovog puta pripremili format koji ne postoji nigde u svetu. Vrlo je ekskluzivan, jedinstven je i mislim da će publika uživati gledajući omiljenu emisiju. Ovo niko nije video, ni u Americi, ni u Britaniji, ni u bilo kojoj drugoj državi. Što se tiče ove sezone, kandidati su dobri, žiri je ekstra, scenografija je nova, sistem takmičenja je promenjen. Mislim da će ovo biti najuspešnija sezona do sada, ali dok to ne zaživimo, dok publika ne da svoj sud, ne možemo ništa da kažemo unapred. Imam dva keca u rukavu za borbu sa konkurencijom - rekao je Saša za "Blic puls".

Jedan kec u rukavu je nova voditeljka Sanja Ćulibrk koja će u ovoj sezoni menjati svoju imenjakinju Sanju Kužet, koja odsustvuje zbog btrudnoće. Drugi kec u rukavu je skriveni član žirija čiji će se identit otkrivati uvek na kraju emisije.  

Pred sam početak nove sezone, podigla se prava bura kada je najavljeno da će kralj narodne muzike Šaban Šaulić biti član žirija muzičkog projekta "Pinkove zvezde". Saša je, međutim, Šabanu samo poželeo sreću.

- Šaban je godinama bio u "Grand" produkciji. Jedan korektan čovek i veliki profesionalac. Mi mu želimo svu sreću i na novom poslu - rekao je Saša i dodao:

- Ne bih da pričam o tome da li je on to meni uradio na kvarno, bez mog znanja. Ljudi to predstavljaju kao da je on meni "zabio nož u leđa". Ja sam sa svim pevačima zaista u dobrim i korektnim odnosima. Svako ide tamo gde mu je bolje i gde misli da u određenom trenutku treba da se nađe - rekao je Popović o transferu godine.

Ne smeta mu, kaže, ni to što je Dara Bubamara, koja je izdala poslednje pesme za "Grand", prešla u ružičasto jato.

- Ma, Dara je super. Nemam ništa protiv. Znate kako, mi imamo šest članova žirija. Ja ne mogu sad u žiri da stavim njih dvadeset da bih svakoga zadovoljio. Ako postoji još neko takmičenje gde bi u žiriju mogao da se nađe neko od "Grandovih" pevača, neka idu, zašto da ne? Dara je moj veliki prijatelj godinama, ostaju joj vrata otvorena u "Grandu". Ja sam svim tim ljudima koji sede u sudijskim stolicama u "Pinkovom" takmičenju u super odnosima - istakao je direktor "Granda".

2024 © - Vesti online