Četvrtak 22.09.2016.
18:53
Vestionline, FSS

Nova pobeda "orlića" za veliku nadu uoči kvalifikacija za EP

fss.rs
Kadetska reprezentacija Srbije

Izabranici selektora Ilije Stolice nisu ponovili goleadu iz prethodnog duela, ali u njihovoj igri se mogla videti zrelost za godine koje imaju. Kontrola svih dešavanja na terenu, pristup koji ide uz dres sa državnim grbom, ali i mali umor od meča koji se igrao pre nepuna dva dana, obeležili su proveru naših momaka. Jedini gol na meču postigao je Dimitrije Kamenović i tako doneo zasluženu pobedu „orlićima“.

Dueli protiv Belorusije bili su poslednja provera pred prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, a Srbija se nalazi u grupi sa domaćinom Italijom, Albanijom i BJR Makedonijom. Dve reprezentacije izboriće plasman u elitnu rundu kvalifikacija a naša selekcija se prvo sastaje sa BJR Makedonijom, 26. oktobra (11,00), dva dana kasnije rival nam je Albanija (11,00), a 31. oktobra izabranike selektora Ilije Stolice očekuje duel sa Italijom (15,00).

- Cilj zbog koga smo bili na okupu ovih dana je ispunjen. Zadovoljan sam i igrom i rezultatima, pogotovo što smo za rivala imali reprezentaciju koja je u poslednjih nekoliko mečeva ostvarila praktično sve pobede u duelima protiv veoma ozbiljnih selekcija - ističe selelktor Ilija Stolica.

2024 © - Vesti online