Četvrtak 22.09.2016.
11:57
Tanjug

Đurđević: Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti

partizan.rs
 

- Ova dva gola su mi izuzetno bitna jer sam u prethodne tri utakmice, po ocenama svih, odigrao veoma dobro, ali su nedostajali golovi. Posebno mi je drago što sam razbio maler protiv kvalitetne ekipe iz Kruševca, a zna se da su nam oni dužnici s početka sezone, kada su nas pobedili u prvenstvu - rekao je mladi reprezentativac za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, u Partizanu igraju majstori fudbala poput Saše Ilića, Leonarda, Božinova i drugih, tako da uvek može da se očekuje dobar pas.

- Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu. Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti maksimalno, do poslednjeg atoma snage, u pravom smislu te reči.

Đurđević se osvrnuo i na 152. "večiti derbi" protiv Crvene zvezde, koji su crno-beli dobili golom Leonarda u 89. minutu, a on ranije zbog povrede napustio igru. 

- Zaista nisam mogao da nastavim meč, grčevi su bili jači. Na sreću, klub ima sjajnu medicinsku službu, tako da sam se uz njihovu pomoć vrlo brzo oporavio. Nije sudbina odredila i umešala prste kod gola u derbiju, već nas je Bog nagradio za hrabru igru - zaključio je Đurđević.

2024 © - Vesti online