Sreda 21.09.2016.
21:13
Vestionline

Radu spopala lezbejka u toaletu, jedva se odbranila

Z. K. Munja
Žene su navalentnije od muškaraca: Rada Manojlović

Manojlovićeva je za Informer otkrila da je ne spopadaju samo muškarci, već i žene, koje smatra mnogo nastrljivijma.

- Nijedan muškarac me nije tako direktno i navalentno muvao. Žene su jako opasne. Nema kod njih okolišanja ni nekog finog udvaranja - rekla je Rada i ispričala kako joj je u toaletu jednog kluba nedavno prišla lezbijka.

- Bila sam u toaletu, a neka devojka je ušla za mnom. Kada sam htela da izađem, ona je stala na vrata i ne da mi. Počela je da me spopada. Kažem joj ‘Ma ženo, čekaj, smiri se, polako, da razgovaramo. Nisam u tom fazonu.’ Ne vredi, kao da me ne sluša, samo napada. Pritom izgleda kao prava seks-bomba! Ova je bila kao Anđelina Džoli iz najlepših dana - priča Rada u dahu.

Pevačica priznaje da je poslednji put kada je bila u neprijatnoj situaciji sa ženom koja je želela da ima seks sa njom, uspela da pobegne.

- Uspela sam nekako da šmugnem, iskoristila sam trunku njene nepažnje. Uvek kad se nađem u nebranom grožđu pokušavam kikotanjem da dobijem vremena i vidim šta dalje da radim - ispričala je ona i dodala da pazi kako se ponaša i šta govori jer ne voli da se ljudi zbog njene reakcije osećaju loše.

2024 © - Vesti online