Četvrtak 22.09.2016.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: N. Đurović

Godinama u srcu dobrotvora

N. Đurović
Nije zaboravljen: Aleksandar Smukov

Od toga namenivši po 25 evra na već poznate i stare štićenika Humanitarnog mosta poput: 15-godišnjeg Aleksandra Golijana iz Han Pjeska u Srpskoj, 11-godišnjeg Aleksandra Smukova iz Dobrinaca kod Rume, 22-godišnje povratnice Aleksandre Gušić, koja se iz Srbije vratila sa majkom Dragicom u selo Radmanovac kod Vojnića na Kordunu.

Za isti, četvrti iznos, međutim, odluku je poverio našim novinarima da nekog obraduju u njegovo ime. Svi ovi prilozi, narednih dana stići će do onih kojima su namenjeni. Verujemo da će im ugrejati srce, pre svega saznanjem da nisu zaboravljeni, što ćemo verno zabeležiti, a o čemu će njihov dobrotvor moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

2024 © - Vesti online