Subota 12.06.2010.
11:26
Vestionline

Nađ: Tošić zavisi od Lomića

"Dolasci prevashodno zavise od odlazaka, zato o Tošiću ne možemo ništa detaljnije da pričamo, pošto na toj poziciji imamo Lomića. U kontaktu smo sa raznim igračima, ali nećemo da ih gomilamo. Cilj je da formiramo skladnu celinu od 25 fudbalera", objasnio je Nađ.

On je najavio da postoji mogućnost da Mladen Krstajić nastavi igračku karijeru.

"Krstajić je izuzetno bitan za našu ekipu, preostala mu je još godinu ugovora, a ko zna, možda i produži saradnju", dodao je Nađ.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor potvrdio je da postoji veliko interesovanje stranih klubova za Radosava Petrovića.

"Mozda Petroviću cena poraste posle nedelje, kada protiv Gane postigne dva gola, kao što je onaj u večitom derbiju. Pregovarali smo s Rasingom, ali su detalji poslovna tajna. Ogromno je interesovanje i drugih klubova", dodao je Grubor.

On je istakao da "crno-beli" ne mogu da kupuju skupe igrače.

"Nikad se Partizan na tržištu nije pojavio sa određenim budžetom. Prethodnih godina oslanjali smo se na igrače iz omladinske škole, afirmisali po nekog stranca, angažovali povratnike iz inostranstva i to je strategija i za ovo leto", naglasio je Grubor.

Partizan će pripreme za novu sezonu početi 14. juna. 

2024 © - Vesti online