Sreda 21.09.2016.
11:23
Vestionline

Milan odustao od "Zvezdica"

instagram@milanstankovic
Nema vremena za Pinkove zvezdice

Iako se pevač u pomenutom muzičkom takmičenju pokazao kao odličan sudija, te zavoleo sam šou i talentovanu decu koja celu Srbiju ostavljaju bez teksta glasovnim umećem, Stanković je bio prinuđen da se čelnim ljudima ružičaste televizije zahvali na ukazanom poverenju i svoje mesto u žiriju prepusti nekom drugom.

- Dugo sam molio čelnike "Pinka" da mi nađu zamenu jer zaista imam mesečno bar osam nastupa i dalekih putovanja, pa ne mogu treću godinu u takmičenju fizički da iznesem. Posvetio sam se muzici, ali ću, naravno, pratiti "Pinkove zvezdice" kad stignem, jer verujem u talenat naših klinaca i produkciju - kazao je Stanković.

U planu su nove pesme, a za to je potrebno vremena, inspiracije i truda. Verujem da će moja publika biti zadovoljna onim što ću spremiti - izjavio je za "Alo" pevač i tako pobio estradna nagađanja da je odustao od šoua jer se nisu dogovorili o honoraru.

Milana i njegovog kolegu Harija Varešanovića zamenili su crnogorski pevač Sergej Ćetković i pevač "Tropiko benda" Aleksandar Sale Cvetković.

2024 © - Vesti online