Sreda 21.09.2016.
09:43
Vestionline

Soraja na saslušanju, bradavice "na gotovs"

instagram.com/sorajavucelic
Izazovna odeća za saslušanje pred policijom

- Ispričala sam ono što bi trebalo da znaju. Nisam se vodila inatom, niti da bih nastavila ovu priču, već samo da bih se odbranila. Kao dokaz odnela sam poruke i pretnje koje sam dobijala, a sa mnom je sve vreme bila i moja advokatica. Zbog postupka koji se vodi u vezi sa tim, dobila sam zabranu da pričam o kome se tačno radi, a po savetu inspektora, to ne sme da se otkriva - kaže Soraja  i dodaje da nadležni organi detaljno rade na ovom slučaju.

Bez brushaltera

Soraja se u policijskoj stanici pojavila u uskoj majici ispod koje nije nosila brushalter, pa su inspektori i policajci u stanici imali priliku da gedaju u njene bradavice. 

- Policija mora dublje da se zabavi ovim slučajem. Papirološki će uskoro biti razjašnjen ovaj slučaj i nadam se da ću konačno moći normalno da spavam - izjavila je Vučelićeva.

Na pitanje da li se plaši posledica nakon saslušanja, Soraja kaže:

- Ljudi se plaše svoje savesti, znaju šta su napravili, pa moraju da odgovaraju za sve to. Želim da se osećam bezbedno i da nemam problem u životu ako nikome ne pravim sama problem. Isto tako ne želim da meni neko preti i da ugrožava moju bezbednost - kaže starleta.

Inače, Soraja će se ponovo pojaviti pred inspektorima, i to zbog sumnje da je umešana u paljenje automobila starlete Tamare Đurić.

- Otići ću u policiju kako bih obavila informativni razgovor. Koliko znam, radi se o slučaju paljenja automobila Tamare Đurić, gde se navodi da sam učestvovala. Kao dokaz odneću papire koji pokazuju da u trentuku tog incidenta nisam bila u Srbiji - kaže Soraja.

2024 © - Vesti online