Utorak 20.09.2016.
17:59
Vestionline

Zoran Marjanović upao u zamku: Pokopao sebe izjavama u policiji

facebook.com/zoran.marjanovic
Nastavlja se saga: Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

- Prilikom davanja izjava, Zoran je namerno je davao dvosmislene odgovore u kojima je navodio policiju na pogrešan trag, a posle ih je ubeđivao da su oni sami izvukli te zaključke iz njegovih odgovora. Postavlja se pitanje zašto to radi - da li namerno baca sumnju na sebe da bi skrenuo pažnju sa ubice, ili ima debeo razlog da bi zaštio nekoga. Ipak, stiče se utisak da mnogo više zna - kaže sagovornik lista "Alo".

Međutim, policiji nije jasno da li Zoran tako nenamerno nastupa jer je specifična osoba ili namerno igra neku igru i pokušava da zamaja policajce.

- Ustanovili su da pada na nekim pitanjima koja se tiču njegovih ukućana, prvenstveno na onim koja su u vezi sa njegovim ocem Vladimirom i majkom Zoricom. Zoran se na saslušanju uglavnom se drži skrušeno, tužno i pribrano, ali kada mu padne koncentracija, padne mu i maska. Onda se malo opusti i zaboravi, pa se malo i našali - navodi naš izvor.

Prema njegovim rečima, i prošle nedelje je Zoran Marjanović pozvan na ispitivanje, pri čemu je ponovio ranije iskaze, ali su mu predočene i neke kontradiktornost u odnosu na ranije izjave.

- Ukazali su mu na delove ranijih izjava koje se ne poklapaju, pa su obavili razgovor sa njim o spornim detaljima. Zoran je davao logične odgovore, te da nije bilo osnova da se razgovor produži, ali to ne znači da neće biti pozvan u narednom periodu - navodi naš sagovornik.

On dodaje da se uskoro može očekivati da ponovo daju izjave i ostali članovi porodice Marjanović, kao i još neki svedoci.

I pored opsežne istrage ubistva Jelene Marjanović, koja je 2. aprila nađena mrtva u kanalu u naselju Crvenka u Borči, ubica još nije pronađen. Dosad je saslušano stotinak osoba, a trenutno se rade složena veštačanja, pa se očekuje da će se ubica uskoro naći iza rešetaka.

2024 © - Vesti online